Četvrtak, 02 Veljača 2023 02:12
Ad Top Header

Kadetima Rugvice drugo mjesto na međunarodnom Pozoj kupu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Rukometni klub Rugvica na Pozoj kupu koji je igran u Čakovcu i njegovoj okolici nastupio je s dvije ekipe – kadetima i mlađim kadetima, kojima su to bili prvi nastupi nakon ljetne stanke.

Kadeti (igrači rođeni 2005. i mlađi) svoj su nastup završili osvajanjem drugog mjesta. U grupnoj fazi Rugvičani su ostvarili četiri pobjede – Maksimir Pastela II, Zadar 2013, Valpovka i GRK Varaždin 1930, dok su ih porazili jedino vršnjaci Rudara. S osam osvojenih bodova, izboreno je polufinale gdje je pobijeđena momčad Sesveta, dok su Rugvičane u finalu po drugi puta porazili rukometaši iz Ruda.

Kako ističu iz kluba radi se o dobroj generaciji igrača koji su već osjetili i igranje za seniorsku momčad (Čupić, Krizmanić, Katić, Kuzmec), koja se priprema za premijerni nastup u Prvoj ligi Sjever.

Mlađi kadeti svoj su nastup završili na sedmom mjestu. U grupnoj fazi zauzeli su četvrto mjesto s omjerom pobjeda i poraza 3:3. Rugvičani su pobjede slavili protiv Preloga, Buzeta i Kozale II, dok su poraženi od Maksimir Pastele, Zadra 2013 i Čakovca. U susretu za sedmo mjesto boljim izvođenjem sedmeraca porazili su GRK Varaždin 1930.

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-