Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 08 Siječanj 2019

Turnir HORUGVIĆ: NASTAVAK DOBRE TRADICIJE

Osmi po redu dječiji malonogometni turnir „ Horugvić 2019“ koji organizira NK RUGVICA SAVA 1976 i ove godine je ispunio očekivanja. Ovogodišnji turnir je organiziran pod pokroviteljstvom ureda Predjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a u suradnji s općinom Rugvica i ZSK općine Rugvice. Već prema tradiciji turnir se održava u četriri dobne kategorije (prstići U 8, limaći U 10, mlađi pioniri U 12, stariji pioniri U 14), pa smo tako svaki dan gledali turnir u jednoj kategoriji . Na turniru je nastupilo oko 600 dječaka i djevojčica raspoređenih u 48 ekipa.

Opširnije...
Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 07 Siječanj 2019

HORUGVIĆ 2019.: Dugo Selo slavilo kod limača, a Prigorje Žerjavinec kod prstića

Nakon turnira starijih i mlađih kadeta gdje su najuspješniji bili CB Dobermann i Bad blue kids, malonogometni turnir „HORUGVIĆ 2019.“ nastavljen je u kategoriji limača i prstića. Najmlađi nogometaši pokazali su zavidno nogometno znanje, a na kraju su se najviše radovali Dugo Selo u kategoriji limača te Prigorje Žerjavinec kod prstića.

Opširnije...

Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 27 Prosinac 2018

Turnir HORUGVIĆ kreće u svoje osmo izdanje

Dječiji malonogometni turnir Horugvić 2019 koji se organizira osmu godinu za redom, a prema kvaliteti i tradiciji svrstava se u sami vrh zimskih dječijih malonogometnih turnira u Županiji i šire.Tradicija govori da je turnir uvijek imao odličan odaziv ekipa što se potvrdilo i ove godine, pa će tako na ovogodišnjem izdanju nastupiti 48 ekipa u četiri kategorije      ( prstići, limaći, mlađi pioniri, stariji pioniri).

Opširnije...