Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 15 Svibanj 2018

PORAZ KOJI JE UPALIO ALARM

Nogometaši NK Dugo Selo su prošlog vikenda Uu 29 kolu III HNL zapad ubilježili visoki poraz na gostovanju u Pazinu gdje je domaćin Nk Pazinka- Pazin slavila pobjedu rezultatom 6:1. Iako su naši nogometaši u ranoj fazi utakmice autogolom domaćina došli u vodstvo nisu prezentirali igru dovoljnu za osvajanje bodova.

Opširnije...

Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 08 Svibanj 2018

Limaći NK Dugo Selo: GENERACIJA KOJA OBEĆAVA…

Limaći NK Dugo Selo dječaci ulaznog 2008 godišta prošlog vikenda su nastupali na turniru u Galdovu. Na turniru je nastupilo 24 momčadi raspoređene u šest skupina. Naši igrači su prvog dana turnira igrali utakmice u skupini gdje su efikasnom i lijepom igrom ostvarili tri pobjede protiv NK Banovac 3:0 , NK Galdovo 6:2, NK Slavonac 6:0.

Opširnije...

Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 30 Travanj 2018

NK DUBRAVA TIM KABEL POBJEDOM U DUGOM SELU OPRAVDALA ULOGU FAVORITA

U 26. kolu III HNL zapad nogometaši NK Dugo Selo su na domaćem terenu ubilježili poraz u susretu sa NK Dubrava Tim kabel. Gosti su opravdali ulogu favorita i od samog početka susreta su nametnuli svoj ritam igre koji su diktirali gotovo cijeli susret. U periodu do 25 minute gosti dva puta opasno prijete no golman Sušak zaustavlja nijhove pokušaje.

Opširnije...
Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 16 Travanj 2018

PORAZ DUGOSELSKIH NOGOMETAŠA U LABINU

U 22 kolu III HNL zapad nogometaši NK Dugo Selo gostovali su u Labinu kod NK Rudara. Iako oslabljeni za igranje kartoniranog Benkovića i ozlijeđenog Mamuze naši igrači dobro otvaraju utakmicu, dobrim blokom u središnjici terena dobro pariraju domaćinima, a kao plod takve igre stvaraju dvije izgledne prilike pred golom domaćina, ali mreže domaćina ostaje netaknuta.

Opširnije...
Kategorija: Nogomet
Objavljeno: 11 Travanj 2018

Zaslužena pobjeda pionira NK Dugo Selo: DERBI U VRBOVCU OPRAVDAO OČEKIVANJA

Pioniri NK Dugo Selo su u prošlom kolu gostovali u Vrbovcu. U dvobojima ovih klubova uvijek je prisutan sportski susjedski rivalitet, pa utakmice s pravom nose epitet derbija bez obzir koja kategorija igrala. U utakmici mlađih pionira zasluženu pobjedu su ostvarili naši pioniri koji su u nadahnutoj i efikasnoj igri svladali svoje vršnjake rezultatom 4:0.

Opširnije...