Četvrtak, 28 Svi 2020 22:41
Ad Top Header

STŠ Dugo Selo : Loš dan dugoselskih stolnotenisača!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 2. veljače odigrane su utakmice u stolnoteniskim ligama.

U HEP stolnoteniskoj Superligi u 12. kolu Dugoselci su gostovali u Varaždinu kod trenutno vodeće i do sada ne poražene ekipe, STK Starr. Upisan je i drugi poraz u nastavku sezone, možemo reći očekivan. U prvoj partiji je Ronald Ređep s 3:1 svladao Luku Martineka. Izjednačio je Ivor Ban koji je s 3:2 svladao Leona Šantek. Pokazalo se da je to bilo sve od Dugoselaca u ovom susretu. Uslijedila je pobjeda Iranskog igrača Soroosh Amiri Nia od 3:0 nad Mislavom Martinek. Malo neizvjesnosti bilo je u igri parova no domaći par Ređep - Soroosh slavio je s 3:2 nad našim parom Ban - L. Martinek. Na kraju je Ronald Ređep s 3:0 svladao Ivora Ban za konačnu pobjedu domaće ekipe od 4:1.

U 1. Hrvatskoj ligi Zapad za žene u 7. kolu Dugoselke su ugostile ekipu STK Jaska iz Jastrebarskog i poražene rezultatom 4:2. Ovom pobjedom Jaskanke su uzvratile našim djevojkama koje su prošle jeseni slavile u Jastrebarskom. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Petra Bulić i Hanna Lončarević.

Druga muška ekipa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad gostovala je u Velikoj Gorici kod ekipe STK Velika Gorica - Stanfar i očekivano je poražena rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupili: Luka Dragun, Luka Zlatkov i Roko Meter.

Najčitanije

Error: No articles to display

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-