Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 09 Kolovoz 2019

Marija Badrov slijedi svoje snove: Naša Mare uspješna na svom drugom plivačkom maratonu Preko-Zadar

Marija Badrov, plivačica s invaliditetom iz Dugog Sela, ostvarila je novi sportski pothvat – po drugi puta je sudjelovala na plivačkom maratonu Preko – Zadar. Tradicionalni, 47. maraton, u organizaciji Plivačkog kluba Zadar, održan je povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, na obljetnicu "Oluje". Dug je 4,5 kilometara, a naša Mare zahtjevnu dionicu isplivala je za sat i pol (1:30:03) i tako popravila svoj osobni rekord s prošlogodišnjeg maratona za 6 minuta.

Opširnije...

Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 30 Travanj 2019

Fićeki su i dalje u modi

„Tko ima para vozi se u fići, a tko nema mora pješke ići“ simpatičan je stih koji smo pročitali na jednom od mnogobrojnih fićeka, koje smo zatekli na Trgu dr. Franje Tuđmana u Rugvici.

Opširnije...

Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 19 Travanj 2019

ODRŽANA SKUPŠTINA KUGLAČKOG KLUBA „DUGO SELO-1934”

Sukladno statutu K.K.Dugo Selo-1934 održana je Izvještajna godišnja skupština za 2018. god. na kojoj su prezentirana i prihvaćena godinja izvješća predsjednika, tajnika, blagajnika i komisija. Predsjednik P. Livaić u svom se izvješću posebno se osvrnuo na izvanredan rezultat u prvom dijelu natjecanja tree zagrebačke lige gdje su ostvarene sve pobjede u devet odigranih utakmica to je nezapamćeno u 80 god. postojanja kluba.

Opširnije...
Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 05 Travanj 2019

Turneja radosti stigla do Rugvice odakle Loptice i Opaki C putuje na državnu završnicu

Osnovna škola Rugvica ugostila je danas sportsko-edukativno natjecanje Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih. Već tradicionalno uoči početka sportskog dijela upaljen je plamen Turneje radosti kojeg su upalili načelnik Mato Čičak, ravnatelj Osnovne škole Rugvica Robert Munđer te Tomislav Gudić i Tihana Butorac iz Plazma Sportskih igara mladih.

Opširnije...
Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 01 Travanj 2019

Atletski klub Martin Dugo Selo nakon više od 11 godina ima nove supermaratonce

U nedjelju 31. ožujka 2019. održan je supermaraton „Od Kaptola do Kaptola“. Utrka duga 61 km i 350 m svoj početak ima davne 1976. godine te je jedna od najstarijih sportskih manifestacija u državi. To je najduža cestovna utrka u Hrvatskoj, a simboličan način spaja Zagreb i Čazmu, dva Kaptola i dvije županije, Zagrebačku i Bjelovarsko-bilogorsku.

Opširnije...
Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 18 Ožujak 2019

Zagrebački proljetni polumaraton

U nedjelju 17. ožujka 2019. održan je 4. Zagrebački proljetni polumaraton poznatiji pod nazivom Zagreb21. Ovaj događaj okupio je više od tisuću polumaratonaca, više od 300 trkača na 5 km te 70 ekipa (po 2 člana) koji su trčali štafetu. AK Martin Dugo Selo nastupio je u velikom broju te dobio 3 nova polumaratonska pojačanja, Željka Špoljarića, Hrvoja Barića i Karolu Knuppel. Toplo vrijeme i na mahove snažan vjetar koji je rušio zaštitne ograde i pomicao reklamne balone omeo nas je da napravimo više (brže) no što smo željeli, no generalno smo zadovoljni rezultatima.

Opširnije...

Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 12 Ožujak 2019

Dugoselski atletski klub osvojio 11 medalja na 12. otvorenom prvenstvu Hrvatske za veterane i veteranke

U subotu 9. ožujka 2019. na Zagrebačkom velesajmu održalo se 12. otvoreno atletsko prvenstvo Hrvatske u dvorani za veterane i veteranke. Među više od 130 atletičara koji su se natjecali u 13 disciplina dugoselski je klub osvojio čak 11 medalja. Ivana Radošić okitila se trima medaljama: zlatnom u trčanju na 60 m, srebrnom na 200 m te brončanom medaljom u bacanju kugle.

Opširnije...
Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 11 Ožujak 2019

Šahovski savez Zagrebačke županije naglasak stavio na rad s najmlađima

Pod predsjedanjem predsjednika Šahovskog saveza Zagrebačke županije Igora Ševe u Rugvici je održana izvještajna Skupština saveza, na čijem čelu je unazad godinu dana mlada ekipa, koja šahu na području županije želi dati novi zamah. Na području županije djeluje 12 klubova, koji postižu zapažene rezultate, među kojima valja izdvojiti državni naslov šahistica Poleta.

Opširnije...

Potkategorije