Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 23 Prosinac 2019

Mlađe kadetkinje Rugvice uspješne u Labinu

U četvrtom krugu Prve hrvatske rukometne lige za mlađe kadetkinje, rukometašice Rugvice s uspjehom su odradile jučerašnje gostovanje u Labinu. Igračice trenerice Andree Mikulić imale su dvostruki program u kojem su ostvarile pobjede protiv domaćeg Rudara i Rovinja.

Opširnije...

Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 13 Prosinac 2019

U Dugom Selu održano stručno predavanje za županijske rukometne trenere dr.sc. Lidije Bojić-Čačić

U organizaciji Rukometnog saveza Zagrebačke županije u Dugom Selu, u dvorani OŠ Ivan Benković, održano je predavanje za županijske rukometne trenere županije koje je održala, instruktorica HRS-a za ženski rukomet i lektorica EHF za edukaciju rukometnih trenera u Europi dr.sc. Lidija Bojić-Čačić.

Opširnije...
Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 26 Studeni 2019

Rukometaši Rugvice kao gosti minimalno poraženi u svojoj dvorani

Rukometaši Rugvice u 11. kolu 2. HRL-Sjever, gostovali su u svojoj dvorani protiv ZG Dubrave, koja je na kraju slavila s minimalnih 24:23. Rugvičani vrlo nervozno otvaraju susret, s puno promašaja i izgubljenih lopti, što domaćin koristi i s lakoćom održava vodstvo do poluvremena koje završava s 20:15 u korist rukometaša ZG Dubrave. U nastavku susreta nesto drugačiji rukomet u kojem su igrači Rugvice stisnuli u obrani te malo po malo stizali razliku.

Opširnije...
Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 20 Studeni 2019

RK Rugvica : Podjela bodovoa - remi rugvičkih rukometaša i druge momčadi sesvetskog premijerligaša

Nakon šezdeset minuta igre semafor je pokazivao 22:22. Po prvi puta ove sezone rukometaši Rugvice odigrali su susret bez pobjednika, podijelivši bodove u susretu s drugom momčadi Sesveta. Po isteku šezdeset minuta na semaforu je svijetlilo 22:22, a s ovim bodom rugvički rukometaši su i dalje trećeplasirani sastav lige.

Opširnije...