Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 19 Ožujak 2019

Rugvičanke nastavljaju s dominacijom na domaćem terenu.

Nakon uvjerljive pobjede na domaćem terenu Rugvičanke su i ovog vikenda nastavile u istom ritmu. U 15.kolu 3.HRL – Središte ugostile su ekipu Ivanića II, koju su porazili s 43:32. Iako je domaća ekipa od početka bila favorit, gošće iz Ivanića odlično su se držale do rezultata 14:12, kada Rugvičanke serijom od 11 vezanih pogodaka ovu utakmicu stavljaju pod svoju kontrolu.

Opširnije...
Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 06 Ožujak 2019

Mlađe kadetkinje Rugvice uspješne u Rovinju

Mlađe kadetkinje Rugvice nedjelju su provele u Rovinju gdje su odigrale dvije utakmice 1. HMKRL-Zapad 2. Snage su odmjerile s igračicama Rudara i Rovinja. U oba susreta uvjerljivo su slavile mlade Rugvičanke koje su vršnjakinje Rudara porazile s 26:18, dok su protiv Rovinja slavile s 28:17. 

Opširnije...
Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 04 Ožujak 2019

Rugvičanke se vratile na pobjedničke staze i s uvjerljivih +20 pobijedile ekipu Petrinije

Nakon neugodnog poraza na samom početku sezone, igračice trenerice Andre Mikulić ugostile su ekipu Petrinije na domaćem terenu koju su porazile s uvjerljivih 41:21. Bilo je tu lijepih poteza i akcija te su sve igračice iz zapisnika dobile priliku zaigrati u susretu i doprinijeti ovoj visokoj pobjedi. Valja istaknuti kako su priliku dobile i mlađe igračice koje su odlično iskoristile svoju minutažu u igri protiv starijih protivnica.

Opširnije...

Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 08 Siječanj 2019

Rugvičanke osvojile prestižni turnir u slovačkom Prešovu

Slovački grad Prešov od 3. do 6. siječnja ugostio je 71 rukometnu ekipu iz devet zemalja u sklopu velikog međunarodnog turnira ˝Hummel 4 sport cup 2019“. Djevojčice i dječaci iz raznih dijelova Europe natjecali su se u tri dobne kategorije; 2006., 2004., 2002. godište. U konkurenciji 12 ekipa mlađe kadetkinje Rugvice smjestile su se u skupinu C s ekipama: luventa Michalovce I (SK), Handball Zlatnà na Ostrove (SK), Angyalföldi ès DSE (HU).

Opširnije...
Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 28 Prosinac 2018

Mlađe kadetkinje Rugvice treće na turniru u Sesvetama

Mlađe kadetkinje Ženskog rukometnog kluba Rugvica 21. i 22. prosinca sudjelovale su na velikom 19-tom po redu međunarodnom Božićnom turniru pod organizacijom Rukometnog kluba Sesvete Agroproteinka. Tijekom dva dna, turnir je odigran u tri godišta uz sudjelovanje više od 30 ekipa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore te Austrije.

Opširnije...