Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 20 Kolovoz 2019

Rukometašice Rugvice krenule s pripremama za novu sezonu

S pripremama za novu sezonu sinoć su započele rukometašice Rugvice koje će najesen premijerno zaigrati u drugoligaškoj konkurenciji. Nakon uvodnog obraćanja trenerice Andree Mikulić, djevojke je pozdravio i dopredsjednik Velimir Krznar zaželjevši im puno uspjeha u nadolazećoj sezoni, a da će klub i dalje imati veliku podršku od Općine pokazao je dolazak zamjenika općinskog načelnika Nenada Jakšića.

Opširnije...


Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 29 Lipanj 2019

DUGO SELO IMA RUKOMETNOG PRVOLIGAŠA – Rukometaši Dugog Sela u drami sedmeraca svladali Slatinu

Rukometaši Dugog Sela od sljedeće će sezone igrati u Prvoj ligi. Do toga cilja mladi igrači trenera Mateja Miškovića stigli su nakon pobjede u kvalifikacijskoj utakmici nad Slatinom, odigranoj sinoć u lijepo popunjenoj dvorani u Jelkovcu. Ovim trijumfom zaključena je i više nego uspješna sezona za dugoselski klub.

Opširnije...
Kategorija: Rukomet
Objavljeno: 10 Lipanj 2019

Minići Rugvice najbolji u svom dvorištu

U organizaciji Rukometnog kluba Rugvica danas je u sportskoj dvorani Osnovne škole Rugvica održano 12. izdanje međunarodnog turnira u mini rukometu koje je okupilo 21 momčad. Uz klubove iz svih dijelova Hrvatske, učešće na turniru uzeli su i najmlađi rukometaši Kozare Mijeko produkta iz Bosne i Hercegovine čime je turnir imao međunarodni predznak.

Opširnije...