S.T.Š.K. „Dugo Selo“ ostvario stopostotan učinak u stolnoteniskim ligama: Pobjede u gostima i na domaćem terenu

U subotu 10.03.2018. godine odigrano je 16. kolo stolnoteniske Superlige u kojem su Dugoselski stolnotenisači u svojoj dvorani ugostili ekipu GSTK Zagreb i nakon dugo vremena izborili vrijednu pobjedu. Susret su otvorila dva prva reketa u ekipama. Luka Martinek je s 3:2 svladao Domagoja Maglića. Gosti su izjednačili pošto je Josip Mustapić pobijedio s 3:0 Mislava Martinek.

U daljnjem tijeku meča uslijedile su tri pobjede Dugoselaca, rezultatski izgleda glatko ali u stvari sve partije su bile vrlo neizvjesne. Najprije je Ivor Ban s 3:2 svladao Jakova Ticu. Zatim naš par Luka Martinek - Ivor Ban s 3:2 slavi nad gostujućim parom Maglić - Mustapić i konačno Luka Martinek s 3:1 slavi nad Josipom Mustapić za konačnu pobjedu od 4:1.

Djevojke su također svoju utakmicu 1. Hrvatske lige Zapad za žene odigrale na domaćem terenu, ugostivši ekipu STK Uranija iz Baške Vode i pobijedile također s 4:1. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Petra Bulić i Antonela Papak.

Druga muška ekipa u drugoj Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi gostovala je u Donjoj Stubici i Zvečaju kod STK Stubica i STK Duga Resa i u oba susreta pobijedila rezultatom 4:2. Za ekipu su nastupili: Matej Murat, Luka Dragun i Luka Zlatkov.