Blijedo izdanje Dugoselaca u stolnoteniskim ligama!

U subotu 11. ožujka odigrane su utakmice 9. kola u stolnoteniskim ligama. Prva muška ekipa u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi Zapad ugostila je STK Pula II i pobijedila rezultatom 4:1 a popodne ekipu STK Brovinje iz Koromačnog i pobojedila rezultatom 4:0.

Za ekipu su nastupili: Luka i Mislav Martinek, Vjekoslav Nemec i Matej Murat. Pokazalo se da su to na kraju bile jedine pobjede ovog vikenda.
Djevojke su u 1. Hrvatskoj ligi - Zapad za žene gostovale u Baškoj Vodi kod STK Uranija i doživjele poraz rezultatom 4:1. Jedinu pobjedu za Dugoselske stolnotenisačice izborila je Antonela Papak. Uz Antonelu za ekipu su nastupile još Ana Trbuščić i Ivona Knezović.
Druga muška ekipa u 2. Hrvatskoj ligi gostovala je u Samoboru i Svetoj Nedelji i doživjela dva teška poraza od po 4:0. Za ekipu su nastupili: Roman Budek, Luka Dragun, Krunoslav Belić i Dominik Jurinčić.
Treća ekipa je na domaćem parketu ugostila ekipe STK Zabok III i STK Zagorec iz Krapine. Zabočani su slavili rezultatom 4:1 a gosti iz Krapine rezultatom 4:2. Za našu ekipu nastupili su: Luka Zlatkov, Luka Iviš, Andrej Papak i Jure Iviš.
U nedjelju, 12. ožujka u Jastrebarskom je odigran 5. Otvoreni turnir Zagrebačke županije za mlađe dobne kategorije. Na turniru je nastupilo 15 naših mladih takmičara. Postolja su izborili: 1. mjesto kod klinaca Luka Tepeš, kod klinceza 2. mjesto Mara Markovanović a 3. mjesto Lana Bebek, kod mlađih kadeta Luka Zlatkov 1. mjesto a kod kadeta Luka Dragun 3. mjesto.
STŠK Dugo Selo

mms 20170313 114327