STŠK DS : Aktualni prvaci pobijedili u Dugom Selu!

U nedjelju 2. prosinca dugoselski stolnotenisači su u utakmici 8. kola HEP Stolnoteniske Superlige ugostili aktualne prvake, ekipu STK Libertas Marinkolor iz Dubrovnika.

Dubrovčani su u presudnim trenucima bili smireniji i na kraju pobijedili rezultatom 4:1. U prvoj partiji Tomislav Japec je s 3:2 pobijedio Luku Martineka. Na žalost naš prvi reket se krajem petog seta povrijedio i nije više mogao igrati do kraja susreta. Izjednačio je Mislav Martinek koji je s 3:2 svladao Mihu Simovića. Gosti ponovo dolaze u vodstvo, nakon pet setova, pošto je Neven Juzbašić s 3:2 pobijedio Ivora Bana. Gostujući par Japec - Juzbašić je s 3:1 svladao naš par Mislav Martinek - Ban. U poslijednjoj partiji Miho Simović je s 3:0 pobijedio Mateja Murat za konačnih 4:1.

Djevojke su u subotu odigrale dvije utakmice 5. kola 1. Hrvatske lige Zapad i ostvarile dvije pobjede. U prvoj su pobijedile STK Klek iz Ogulina rezultatom 4:0 a zatim ekipu STK Velika Gorica - Stanfar rezultatom 4:1. Za ekipu su nastupile: Ana Murat, Petra Bulić i Hanna Lončarević. 

Druga muška ekipa koja nastupa u 1. Hrvatskoj ligi Zapad igrala je u Rijeci s ekipom STK Kvarner. Riječani su bili vrlo uvjerljivi svladavši Dugoselce rezultatom 4:0 ne prepustivši im niti jedan set. Nastupili su: Luka Dragun, Roko Meter i Luka Zlatkov.