Zaprešić iskoristio slab dan rugvičkih rukometašica

Nakon dva startna gostovanja, rukometašice Rugvice dočekale su i prvu domaću utakmicu u Drugoj ligi. Protivnice su bile igračice Zaprešića, koje su poput Rugvičanki u uvodne dvije utakmice zabilježile pobjedu i poraz. Nažalost, domaća se premijera u Rugvici neće pamtiti po dobrome, jer je zabilježen poraz od 25:19.

 

Gošće su iskoristile sve što su im domaće igračice ponudile, a u jučerašnjem susretu toga je bilo podosta. Promašile su rukometašice Rugvice pet sedmeraca, osam udaraca završilo je na okviru gola, promašeno je i nekoliko kontri, a kada je tome tako, tada je teško za očekivati nešto više od poraza.

Nakon uvodna četiri minimalna vodstva od strane Rugvice, gošće su nakon desetak minuta igre prešle u vodstvo koje nisu ispuštale, već su iz minute u minutu kažnjavale brojne domaće promašaje.

Mirna Vucković s osam postignutih zgoditaka bila je prvo ime gostujućeg sastava.

  1. HRL-ZAPAD, 3. KOLO

ŽRK RUGVICA – ŽRK ZAPREŠIĆ 19:25 (8:12)

ŽRK RUGVICA: Krznar, Jurić, Budim 2, Marjančić 3, I. Vincek, D. Vincek, Ceren, Ivanda, Brkić, Remenar 4, Hlupić, Jelinić, Kampić 1, Jakšić 3, Radovac 6. TRENERICA: Andrea Mikulić

ŽRK ZAPREŠIĆ: Brnada, Ćutunić, Horvat 1, Krpan 1, Vucić, Vucković 8, Rončević 1, Sučec, Pasarić 6, Rajković, Humljan, Tomljanović, Andrijanić 3, Stanić 4, Brdovčak 1, Budan. TRENER: Robert Baković