Ponedjeljak, 24 Veljača 2020 05:13
Ad Top Header

S.U.R.L.A. najavljuje 3. izdanje malonogometnog turnira – na terenima ŠC Žanin od 6.-9.lipnja

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Pred nama je 3. izdanje noćnog malonogometnog turnira u Dugom Selu. Turnir će se održati 06.-09.06.2018. na terenima ŠC Žanin u Dugom Selu. Nakon uspješna dva izdanja, cilj je ove godine turnir podići na razinu više. Nastavno na to, ove godine uz seniorski turnir, po prvi puta organiziramo i turnir za veterane. Nagradni fond seniorskog turnira je 25.000,00 kn, a veteranskog 5.000,00 kn.

 

Prošle godine na turniru je sudjelovalo 32 ekipe te je kroz 4 dana nekoliko tisuća gledatelja, različitih generacija i dobnih skupina bilo prisutno na utakmicama.

Turnir je prije svega nastao kao alat za okupljanje mladih u gradu u kojem ta događanja zauzimaju sve manje prostora, a posebno nam je drago što smo uz mlade uspjeli okupiti sve generacije.

Cilj nam je da turnir iz godine u godinu raste i da se tradicijom utisne u naš grad. Drago nam je vidjeti veliki broj mladih kako sudjeluje na turniru, druži se i provodi vrijeme zajedno. Grupa nogometnih entuzijasta, okupljenih oko udruge S.U.R.L.A., će učiniti sve da turnir prođe u najboljem redu i bude na vrhunskoj razini. Ove godine turnir služi kao uvertira u nadolazeće Svjetsko prvenstvo, tako da ćemo se dobro zagrijati uz odličan nogomet, bogatu ponudu jela i pića te fantastičnu atmosferu!

 

MNT Dugo Selo1 MNT Dugo SElo2 MNT Dugo SElo3

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-