Minići Rugvice najbolji u svom dvorištu

U organizaciji Rukometnog kluba Rugvica danas je u sportskoj dvorani Osnovne škole Rugvica održano 12. izdanje međunarodnog turnira u mini rukometu koje je okupilo 21 momčad. Uz klubove iz svih dijelova Hrvatske, učešće na turniru uzeli su i najmlađi rukometaši Kozare Mijeko produkta iz Bosne i Hercegovine čime je turnir imao međunarodni predznak.

 

Gledatelji su mogli uživati u odličnim i neizvjesnim utakmicama, a do završnice su stigli rukometaši Ivanića, Maksimir Pastele, PPD Zagreba i domaćina Rugvice, koji je organizacijski odradio sjajan posao, te nitko od sudionika nije imao niti najmanju primjedbu na gostoprimstvo u Rugvici.

-Čestitam domaćinu na organizaciji još jednog međunarodnog turnira koji traje i koji će vjerujem trajati još dugi niz godina. Zahvaljujući svima vama turnir napreduje iz godine u godinu- istaknuo je predsjednik Zajednice športskih udruga Općine Rugvica, Robert Munđer, ponovivši kako Općina podupire sport, čemu svjedoče i sjajni rezultati, napose u rukometu.

Pobjednicima ovogodišnjeg turnira postali su najmlađi rukometaši Rugvice koji su u finalnom susretu s 18:11 bili bolji od Maksimir Pastele, dok je treće mjesto osvojio PPD Zagreb koji je boljim izvođenjem sedmeraca svladao Ivanić s 25:24. IĐ

REZULTATI

POLUFINALA: Maksimir Pastela – PPD Zagreb 15:14, Rugvica – Ivanić 14:11

SUSRET ZA TREĆE MJESTO: PPD Zagreb – Ivanić 25:24

FINALE: Rugvica – Maksimir Pastela 18:11