Dugoselske rukometašice ponovno na rukometnoj sceni

Na svojoj četvrtoj uzastopnoj Završnici prvenstva Hrvatske (Poreč, 14-16.05.2019.) naše mlađe kadetkinje ŽRK Dugo Selo '55 osvojile su 12.mjesto u konkurenciji 20 ekipa.

 

Tokom četiri naporna natjecateljska dana odigrano je ukupno 7 utakmica. U prvoj fazi natjecanja osvojeno je 3.mjesto u skupini što ih je gurnulo u razigravanje za četvrtfinale gdje je bolja bila ekipa Sesveta. U dodatnom razigravanju za plasman od 9. do 12.mjesta bolje su bile ekipe Lokomotive i Liburnija Opatija.

Još jednom su naše mlađe kadetkinje pokazale zašto se nalaze među najboljima ekipama iz Hrvatske, a ponajviše od svega prikazale dinamičan rukomet koji krasi ovu generaciju mladih i talentiranih rukometašica.

Na kraju treba istaknuti i individualnu nagradu koja je stigla u redove ŽRK Dugo Selo '55 i koju je dobila Katja Vuković kao najbolje lijevo krilo završnice prvenstva Hrvatske.

Usprkos problemima koji su nas pratili protekla dva tjedna, na kraju sam ponosan na svoje igračice koje su izdržale ovaj zahtjevan turnir. Sreća nas nije pomazila što se odrazilo na konačni plasman, ali na to treba gledati kao na još jedno iskustvo i dodatni motiv za daljnji rad i napredak u narednoj sezoni“, riječi su trenera Nenada Plašića

ŽRK Dugo Selo '55 nastupilo je u sastavu: Ema Novosel, Tea Koleš, Leonarda Pavlić, Maja Grgošević, Katja Vuković, Ema Vražić, Ema Bićanić, Iva Žerdin, Martina Brnjaković, Gabriela Vladić, Nikolina Josipović, Matea Martić, Lara Golub, Mare Milić, Ivona Milašinčić uz stručno vodstvo: Nenad Plašić (trener), Tanja Plašić (službeni predstavnik) i Josipa Bebek (tehniko).