CURE VI STE TOP - Rugvica viceprvak države

Rugvička rukometna priča nažalost zaustavljena je u finalu. Mlađe kadetkinje Rugvice ispisale su još jednu uspješnu stranicu klupske i općinske povijesti ulaskom u finale državnog prvenstva koje je upravo završilo u Poreču.

 

Nakon jutrošnje iscrpljujuće polufinalne utakmice u kojoj su izabranice trenerice Andre Mikulić s 18:16 svladale ekipu ŽARK Splita, u finalnom susretu protiv najtrofejnijeg hrvatskog kluba, Podravke nažalost nije se moglo.

Iako su mlade rugvičke rukometašice ostavile i posljednji atom snage na terenu, protiv u ovom trenutku boljih i kvalitetnijih suparnica nije išlo. Završilo je pobjedom sastava iz Koprivnice 25:19.

Bez obzira na poraz u finalu ovo je sjajan rezultat kluba koji napreduje iz godine u godinu. Osim toga, ovo je i veliki zalog za budućnost, jer nekolicina ovih djevojaka igra zapaženu ulogu i u seniorskoj ekipi koja će se od sljedeće sezone natjecati u drugoligaškoj konkurenciji.

I zato cure glavu gore, jer ovo što ste napravile veliki je rezultat na koji trebate biti ponosne, kao što su i svi oni koji su bili uz vas. IĐ