Mlađe kadetkinje Rugvice pokazale kvalitetu

Dvorana Osnovne škole Rugvica 13. ožujka je bila poprište zanimljivog rukometnog događanja. Naime, u goste Ženskom rukometnom klubu Rugvica stigla je podgorička Budućnost i Sesvete Agroproteinka. Turnir je klubovima poslužio kao odlična priprema pred ono što ih očekuje, a to završnice državnih prvenstava, na kojima će i ove godine zaigrati mlade Rugvičanke koje su pokazale kako su spremne za Završnicu koja će ove godine biti u Poreču.

 

Rukometašice Rugvice nastup na ovom turniru završile su s dvije pobjede; Budućnost su porazile s 24:18, dok su u susretu protiv Sesvećanki slavile s 23:20. Susret između Sesveta Agroproteinke i Budućnosti završio je pobjedom Budućnosti koja je bila bolja rezultatom 28:25.

Pod vodstvom trenerskog dvojca Andree Mikulić i Ane Ivande za Rugvicu su igrale; Krznar, Brkić, Jurić, Kuzmec, I. Vincek, Ićitović, T. Tolić, Lucić, Ceren, Grgić, Maras, D. Vincek, E. Tolić, Daničić i Pavlak.

mlađe kadetkinje rugvice 1 mlađe kadetkinje rugvice 2 mlađe kadetkinje rugvice 3 mlađe kadetkinje rugvice 4 mlađe kadetkinje rugvice 5