ŽRK Rugvica : 5 igračica u selekciji Zagrebačke županije mlađih kadetkinja

Đurđevac će sljedećeg vikenda biti domaćin turnira regija pod organizacijom Hrvatskog rukometnog saveza. Na turniru će sudjelovati sedam regija (Zagreb, Zagrebačka županija, Split, Rijeka, Osijek, Koprivnica) te regija Zagrebačke županije i Grada Zagreba zajedno.

 

Nakon kontrolnih okupljanja perspektivnih igračica Zagrebačke županije, izašao je popis 16 igračica koje su voditelj selekcije Nenad Plašić i regionalna suradnica HRS-a Dubravka Tunjić pozvali na kako bi prestavljale Zagrebačku županiju na ovom turniru. Među 16 igračica svoje mjesto pronašle su Rugvičanke: Lea Krznar, Tara Kuzmec, Marija Jurić, Ivona Vincek i Leonarda Brkić.

Iz kluba ističu kako je ovo veliko priznanje za sve igračice, cijeli klub i ovu perspektivnu generaciju te motiv za još bolji i kvalitetniji rad. Važno je spomenuti kako su se još dvije Rugvičanke našle na popisu igračica u pričuvi, a to su Jana Pavlak i Ivona Lucić.

Inače, uz ovih pet igračica Rugvice na popisu su još sljedeće igračice; Ema Novosel, Martina Brnjaković, Gabriela Vladić, Iva Žerdin, Lara Golub, Tea Nurkić, Mia Jozanović, Katja Vuković, Nera Butković, Maja Grgošević te Maša Brdarić.