Rugvičanke nastavljaju s dominacijom na domaćem terenu.

Nakon uvjerljive pobjede na domaćem terenu Rugvičanke su i ovog vikenda nastavile u istom ritmu. U 15.kolu 3.HRL – Središte ugostile su ekipu Ivanića II, koju su porazili s 43:32. Iako je domaća ekipa od početka bila favorit, gošće iz Ivanića odlično su se držale do rezultata 14:12, kada Rugvičanke serijom od 11 vezanih pogodaka ovu utakmicu stavljaju pod svoju kontrolu.

 

Ponovno se u Rugvičkoj ˝rukometnoj areni˝ moglo vidjeti lijepih poteza i akcija te su sve igračice dobile priliku zaigrati u susretu i doprinijeti ovoj važnoj pobjedi. Priliku su dobile i mlađe igračice koje su odlično iskoristile svoju minutažu što jako veseli trenericu Mikulić čiji je cilj da s vremenom spojem mladosti i iskustva oformi stabilnu drugoligašku ekipu.

Proljetni dio sezone u znaku je najefikasnije Rugvičanke Diane Vincek koja je treću utakmicu za redom najefikasnija sa sedam postignutih pogodaka. Kod gošći istaknula se Ema Popović-Gecan sa šest postignutih golova.

U sljedećem kolu Rugvičanke gostuju u Zagrebu, kod ekipe Trešnjevke II.

  1. HRL- SREDIŠTE, 15. KOLO 
    ŽRK RUGVICA – ŽRK IVANIĆ II 43:32 (20:12)
    ŽRK RUGVICA:Jukić, Jurić 5, Budim 6 ,Kirin 2, Kuzmec 3, Remenar 4, Vincek 7, M. Ceren 1, Ivanda 3, N.Ceren, Hlupić 4, Krznar, Lucić 2, Kampić 4, Tolić 2, Jelinić TRENERICA: Andrea Mikulić

    ŽRK IVANIĆ II:Palaić 3, Boštjančić 5, Petković 5, Janjanin 8, Ljevar, T. Popović-Gecan 1, E. Hasan,  E.Popović-Gecan 6, A.Hasan 4
    TRENER: Igor Gajski