Visoka pobjeda Rugvičanki u Križu

Gostovanje u Križu kod ekipe Trnine oduvijek je bilo jedno od težeih, zbog čega su se rukometašice Rugvice s razlogom ozbiljno pripremale za ovaj susret protiv četvrtoplasirane ekipe, koju su na kraju svladale s visokih 35:19. 

Rugvičanke utakmicu otvaraju odličnom obranom, iza koje je Sanja Sikra zaključala svoja vrata. Serijom od 10:0 u prvih petnaest minuta Rugvičanke su ukazale na daljnji tijek utakmice. Visoku prednost iz prvog poluvremena gošće su povećavale te su sve igračice dobile priliku zaigrati i dati svoj doprinos ovoj visokoj pobjedi.

Odlična na golu bila je Sanja Sikra koja je samo u prvom poluvremenu sakupila više od 15 obrana, dok je najefikasnija u napadu bila Iva Budim s 9 postignutih golova.

U nedjelju 2. prosinca, Rugvičanke će ugostiti ekipu Gorice, koja je također u ovom kolu bila uspješna upisavši pobjedu na gostovanju u Petrinji.

  1. HRL SREDIŠTE, 8. KOLO

ŽRK TRNINA- ŽRK RUGVICA 19:35

ŽRK TRNINA: I. Grgić, Vagner 2, Jagodić 6, Tutić, Petreković 3, Hajek, Mikulić, Štimac 3, Živec, V. Pomahač 5, AM. Ggrgić, J. Pomahač. TRENERICA: Jasmina Štimac

ŽRK RUGVICA: Sikra, Jurić, Budim 9, Remenar 4, Vincek 5, Ceren 4, Kovačević 4, Ivanda 2, N. Ceren, Hlupić 1, Jukić, Šver, Jakšić 6, Tolić. TRENERICA: Andrea Mikulić