NOVA POBJEDA DUGOSELSKIH RUKOMETAŠICA

Naše rukometašice došle su i do svoje pete pobjede u nizu nastavivši s odličnim igrama u ovoj natjecateljskoj sezoni. U Ivanić Gradu odigrana je prava derbi utakmica, do tada jedine dvije neporažene ekipe prvenstva, a pozitivan rezultat izvukle su naše rukometašice pobijedivši rezultatom 23:24 (14:10).

Iako je domaća ekipa Ivanića veći dio utakmice imala rezultatsku prednost na svojoj strani, borbenijom i kvalitetnijom igrom u zadnjoj četvrtini utakmice naše rukometašice postepeno su smanjivale prednost domaćina i pogotkom u 55.minuti vratile utakmicu u „egal“ (22:22). U zadnjih pet minuta susreta sa dva vezana pogotka V.Čamber i nekoliko važnih obrana M.Budić dolaze do vodstva i na kraju do nove pobjede.

Ovaj puta su najefikasnije bile J.Bebek sa 10 i A.Galić sa 5 pogodaka uz odličnu M.Budić na golu.

Sljedeći vikend pred našim je rukometašicama 6.kolo gdje ugošćuju ekipu RK ŠR Karlovac, novaka u ligi koji je odlično ušao u sezonu i nalazi se na 3.mjestu na tablici.

Stoga dođite i podržite ih sa tribina Gradske sportske dvorane Dugo Selo u nedjelju 04.11.2018. u 18:30 sati.

ŽRK IVANIĆ – ŽRK DUGO SELO '55 , 23:24 (14:10)

Sastav: J.Bebek 10, A.Galić 5, V.Čamber 4, K.Svetec 3, M.Slišković 1, M.Budić 1, N.Šekuljica, E.Martinović, P.Kantura, P.Jakešević, P.Franjić, I.Šebalj.

Stručni stožer: N. Plašić (trener), T. Plašić (sl. predstavnik), D. Tunjić (tehniko)