Atraktivan sportsko-zabavni događaj: Treći dugoselski turnir u uličnoj košarci 3 na 3 okupio 36 ekipa

Treći dugoselski turnir u uličnoj košarci 3 na 3, održan 25.kolovoza, protekao je uz odličnu košarku, glasnu publiku, dobru glazbu i u znaku fair playa. Sve ukupno nastupilo je 36 ekipa od toga: 10 ekipa u kategoriji U-15, 8 ekipa u kategoriji –U19, 14 ekipa u kategoriji SENIORI i 4 ekipe u kategoriji VETERANI. Brojni sudionici izrazili su zadovoljstvo ovogodišnjim izdanjem, a da je turnir iz godine u godinu atraktivniji potvrdili su i iz Košarkaškog kluba Dugo Selo, organizatora sportskog događanja.

 

„Prvenstveno smo zadovoljni jer nas je vrijeme poslužilo i nije pala najavljivana kiša. Turnir se iz godine u godinu podiže i sve više ljudi nas podupire. Prepoznat je naš volonterski rad, ljubav prema našem klubu, ljubav prema košarci i ljubav prema našem gradu. To govori i podatak da ekipe dolaze ne samo iz Dugog Sela već i iz susjednih gradova : Sv. I. Zeline, Ivanić grada, Vrbovca, Križevaca, Velike Gorice, svih dijelova Zagreba... Po našoj procjeni kroz turnir je prošlo oko 500 ljudi, što gledatelja što igrača. Zahvaljujemo se još jednom svim sponzorima koji su nam pomogli u organizaciji turnira, svim volonterima koji su iznijeli najveći teret na svojim leđima, OŠ. I. Benković i njenom ravnatelju Branku Golešu na ustupanju vanjskih terena za igru i gradu Dugom Selu. Iduće godine planiramo još bolji i jači turnir, još više ekipa, još bolju zabavu jer grad Dugo Selo uživa u košarci i sportu, a mi smo ovdje da im to priuštimo“, kazao je Ivan Vranić iz KK Dugo Selo.

Rezultati

Kategorija U-15 : 1. mjesto ekipa IVER iz Sesveta; 2. mjesto ekipa ŽMIGAVCI iz Dugog Sela; 3. mjesto ekipa APOSTOLI iz Ivanić Grada. Pobjednik u natjecanju šutiranja trica je Marin Brekalo iz Dugog Sela dok je najbolji u skill challange bio Marko Perković, također iz Dugog Sela.

Kategorija U-19: 1. mjesto ekipa SESVETE iz Sesveta; 2. mjesto ekipa TEAM SWISH iz Sesveta; 3. mjesto ekipa KIKIRIKI KOŠPICE iz Sesveta. Pobjednik u natjecanju šutiranja trica je Luka Cvitanović iz Sesveta, a u skill challange Borna Gudelj iz Dugog Sela.

Kategorija VETERANI: 1.mjesto ekipa SVRDLAŠI iz Dugog Sela; 2. mjesto ekipa IZGUBLJENE NADE iz Dugog Sela; 3. mjesto ekipa FALI DVA METRA iz Dugog Sela. Pobjednik u natjecanju šutiranja trica je Nenad Ćuže iz Dugog Sela

Kategorija SENIORI: 1. mjesto ekipa TREŠNJEVKA iz Zagreba; 2. mjesto ekipa CROSSCITY TEAM iz Križevaca; 3. mjesto ekipa DUBRAVA iz Zagreba.

Pobjednik u natjecanju šutiranja trica je Ivo Vukojević iz ekipe Trešnjevka; u zakucavanjima je Luka Paleka iz ekipe Novi Sad; MVP turnira je Niko Gril iz ekipe Trešnjevka.

KK Dugo Selo/ AMŠ