ODLIČNI REZULTATI DUGOSELSKIH RUKOMETAŠICA NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U MAKARSKOJ

Tri ekipe ŽRK Dugo Selo '55 (2002, 2004 i 2006 godište) sudjelovale su od 25.  do 30. lipnja 2018. god. na međunarodnom rukometnom turniru u Makarskoj s kojega donose samo pozitivna iskustva.

Sudjelovalo je preko 40 igračica uz stručno vodstvo 4 trenera a ukupno su sve ekipe odigrale 20 utakmica stekavši pritom nova rukometna prijateljstva i iskustvo igranja protiv ekipa iz Norveške, Mađarske, Poljske, Slovenije, itd. 

Uz lijepu igru ostvareni su i odlični rezultati pa su tako djevojčice 2004 osvojile brončanu medalju, mlađe kadetkinje 2002 visoko 7.mjesto a mlađe djevojčice 2006 11.mjesto.

MLAĐE KADETKINJE 2002
U skupini protiv dvije norveške i jedne slovenske ekipe osvojile su 1.mjesto i ušle među osam najboljih ekipa turnira. U četvrtfinalu od njih su bile bolje kasnije pobjednice FTC Kézilabda Budapest čime ulaze u borbu od 5. do 8.mjesta. Sa jednim porazom i jednom pobjedom na kraju osvajaju odlično 7.mjesto.

DJEVOJČICE 2004
Kao i mlađe kadetkinje, djevojčice su osvojile 1.mjesto u skupini i ušle među osam najboljih ekipa turnira. Pobjedom protiv RK Zeline u četvrtfinalu ulaze među četiri najbolje ekipe gdje su od njih bile bolje kasnije pobjednice turnira, mađarska ekipa Bajnok DSE Nemesvámos. U utakmici za 3.mjesto naše djevojčice dolaze do sigurne pobjede i odličnog rezultata osvajanja brončane medalje. Isto tako, vratarka ŽRK Dugo Selo '55 Ema Novosel proglašena je najboljom vratarkom turnira.

MLAĐE DJEVOJČICE 2006
Mlađe djevojčice odigrale su svoj prvi veći međunarodni rukometni turnir. U izuzetno jakoj skupinu (Szombathelyi Női Kézilabda –drugoplasirana ekipa turnira, Darda -trećeplasirana ekipa turnira) završavaju na 4.mjestu čime ulaze u razigravanje od 9. do 13.mjesta. U spomenutom razigravanju ostvaruju 2 pobjede (Metković i Split) i 1 poraz (Zelene Doline Žalec) čime na kraju osvajaju 11.mjesto. 

Ovim turnirom klub je zaključio još jednu uspješnu rukometnu sezonu.

1 2 3 4 5 7 8 6 9