Aktivni atletičari: Samoborska zimska trail liga i Dugoselska zimska liga

U ovom kratkom periodu odmora od utrka naši trkači subotu su opet proveli trenirajući po Samoborskom gorju i Martin Bregu. Prve subotnje kilometre na nogama Anita Komljenović Zec i Dejan Zec prikupili su u sklopu 8. kola 6. Samoborske zimske trail lige gdje su trčali stazom duljine 9,03 km.

Dejan je ovaj put bio nešto sporiji no prošli (1:08:24), dok je Anita bila brža (1:28:11), no bez obzira na to - oboje su se opet nauživali ljepota ovog krajolika. Po završetku lige uputili su se prema Dugom Selu jer je i sa klupskim kolegama trebalo podijeliti koji kilometar. U 16 sati ispred Gradske sportske dvorane okupila se ekipa i krenula trčati put Martin Brega. Sedmero trkača otrčalo je jedan krug od 8 km, a među njima najbrža je bila ona ista Anita s početka priče. Baš se veselimo njezinim rezultatima u novoj natjecateljskoj sezoni u kojoj očekujemo da ispiše svoje nove osobne rekorde (ako će ju koljeno dobro služiti). Šestero trkača otrčalo je dva kruga po Martinu, a najbrži na 16 brdovitih kilometara bio je ponajbolji tajnik na ovim prostorima - Tomislav Poljak. Do sljedeće subote u 16 sati – ostajte nam zdravi i u formi!

A sve klupske vijesti, povijest kluba, o članovima, treninzima i utrkama sada možete čitati i na našoj web stranici akmartindugoselo.hr. Veselimo se vašem posjetu!

ak martin samoborska trail liga i dzl 3 ak martin samoborska trail liga i dzl 2 ak martin samoborska trail liga i dzl 1