Nema zime za dugoselske atletičare: 4. kolo dugoselske Zimske lige – start svake subote u 16 sati kod Gradske sportske dvorane

Niže temperature i pokoja snježna pahulja nisu razlog da se tenisice ne navuku na noge i izađe na zrak. Četvrto kolo Zimske lige trčanja ide kao što je i planirano, a sudionika je iz kola u kolo sve više. Prvo mjesto u muškoj konkurenciji drži Josip Jakšić, a vodeća u ženskoj konkurenciji je Ivana Malus, koja je prije nepuna 4 mjeseca po treći put postala mama. Malo je reći da je ova žena čudo jedno!

 

Za sve zainteresirane, ponavljamo rutu: start je ispred Gradske sportske dvorane odakle Ulicom Stjepana Ferenčaka trčimo prema jugu (pored dućana CRD), prema parku (Perivoj grofa Draškovića) i potom Domobranskom ulicom do vrha Martin Brega. S vrha se spuštamo Martinskom i Kozinskom ulicom (pored starog i novog groblja) do Ulice Ante Starčevića. Kratko trčimo Šaškovečkom do Ulice Dragutina Domjanića, prolazimo pored Doma zdravlja i malim dijelom Osječke opet dolazimo do Ulice S. Ferenčaka, te cilja (ujedno i starta). Ovaj krug dug je 8 km, a trčimo 1 ili 2 takva kruga.

Startamo svake subote u 16 sati ispred Gradske sportske dvorane, Đure Dubenika 2 (pored Srednje škole Dugo Selo), a poslije se družimo u prostoru caffe bara u sklopu Gradske sportske dvorane. Vidimo se!

zimska liga ak martin zimska liga ak martin