Limaći NK Dugo Selo: GENERACIJA KOJA OBEĆAVA…

Limaći NK Dugo Selo dječaci ulaznog 2008 godišta prošlog vikenda su nastupali na turniru u Galdovu. Na turniru je nastupilo 24 momčadi raspoređene u šest skupina. Naši igrači su prvog dana turnira igrali utakmice u skupini gdje su efikasnom i lijepom igrom ostvarili tri pobjede protiv NK Banovac 3:0 , NK Galdovo 6:2, NK Slavonac 6:0.

Drugog dana turnira je igrana završnica gdje su opet igrane utakmice u grupi u kojoj su naši igrači jednom pobjedom protiv NK Moslavina od 3:0 i dva tijesna poraza od NK Cibalija i NK Cres po 1:0 prošli četvrtfinale turnira. U četvrtfinalnom susretu naši igrači sastali su se sa vršnjacima iz NK Frankopana iz Andrijevaca. U regularnm susretu utakmica završava 0:0, a u raspucavanju kaznenih udaraca naši igrači su precizniji i pobjedom 2:1 ulaze u polufinale. Polufinale našim igračima donosi momčad ŠN No limit iz Virovitice. Na samom otvaranju utakmice naši igrači stvaraju dvije izgledne prilike no bez promjene rezultata. Fizički snažniji i godinu dana stariji Virovitičani su preuzeli konce ige u svoje ruke no bez izrazitih prilika prvenstveno zahvaljujući   borbenoj i čvrstoj igri naših igrača koji su dobro parirali protivniku, pa utakmica završava 0:0 i opet gledamo kaznene udarce u kojima su i ovaj put bili prisebniji i precizniji naši igrači i rezultatom 5:4 ulaze u finale.

U finalu naše igrače dočekuju nogometaši NK Cibalia, opet starija i fizički snažnija momčad, no naši mali, ali hrabri lavovi sve nedostatke i ovaj put anuliraju borbenom i požrtvovnom igrom gdje su sačuvali svoju mrežu netaknutu i po četvrti put na turniru ulaze u rulet raspucavanje kaznenih udaraca. Ovoga puta umor je presudio u korist protivnika koji su bili prisebniji i precizniji od naših igrača i rezultatom 2:1 odnose pobjedu. Ovom odličnom rezultatu trebamo dodati da je naš golman Petar Krišto proglašen najboljim golmanom turnira. Čestitke treneru D. Ivančević i dečkima na vrhunskom rezultatu i dostojnoj promociji našeg kluba i grada.

REZULTATI ODIGRANIH UTAKMICA :

SKUPINA B

NK DUGO SELO – NK BANOVAC   3 : 0     (VUJIĆ 2, KRIŠTO)

NK GALDOVO – NK DUGO SELO   6:2       (KELAVA 2,KRIŠTO 2,PERKOVIĆ, AČKAR

NK DUGO SELO – NK SLAVONAC   6:0     (KELAVA 2,ŠPOLJARIĆ 2,LUKIĆ,RAĐENOVIĆ)

DRUGA FAZA TURNIRA

NK MOSLAVINA – NK DUGO SELO 0:3   (KELAVA, PERKOVIĆ,TIRO)

NK DUGO SELO – NK CRES               0 :1

NK CIBALIA – NK DUGO SELO         1:0

ČETVRTFINALE

NK DUGO SELO – NK FRANKOPAN ANDRIJEVCI   0:0 (2:1)

POLUFINALE

NK DUGO SELO – ŠN NO LIMIT           0:0 (5:4)

FINALE

NK DUGO SELO – NK CIBALIA          0:0   (1:2)