DUGOSELSKI NOGOMETAŠI POBJEDNICI TURNIRA U SARAJEVU

Mladi nogometaši NK Dugo Selo kategorija stariji pioniri 2003 godište i kadeti prošlog su vikenda nastupali na međunarodnom turniru ŠAMPION JUNIOR KUP 2018. u Sarajevu i ostvarili vrhunski rezultat osvajanjem turnira u kategoriji kadeta.

 

Kadeti su put do finala počeli utakmicama u skupini gdje su zauzeli drugo mjesto u svojoj skupini s jednom pobjedom, jednim neodlučenim rezultatom i jednim porazom i ušli u polufinale turnira u kategoriji kadeta. U polufinalnom susretu naše kadete je čekala zahtjevna utakmica protiv FK Željezničara iz Sarajeva, gdje su naši igrači taktički zrelom igrom i čvrstim blokom u sredini terena čekali svoju priliku i preko raspoloženog Galića sa dva zgoditka slavili pobjedu 2:1 i prolazak u finale gdje ih je čekao NK Naftaš – Ivanić.

U finalu gledamo sraz iz skupine gdje su vršnjaci iz Ivanić Grada SLAVILI 2:0 , no finale uvijek nosi i psihološki uteg. U takvom ozračju naši igrači taktički odlično pariraju protivniku, gledamo čvrstu utakmicu bez puno prilika na obadvije strane i susret završava rezultatom 0:0, te odlazi u rulet jedanaesteraca. U raspucavanju u seriji od po tri jedanaesterca naši igrači Lepotinec, Galić, R.Agatić su bili precizni kao i vršnjaci iz Naftaša nako čega se krenulo u raspucavanje gdje je R. Agatić je bio pribran i precizan dok je protivnički igrač promašio okvir gola što je donijelo slavlje našim igračima. Za najboljeg igrača turnira u kategoriji kadeta proglašen je naš Josip Galić.

Ova pobjeda u finalu kao i ona u polufinalu su svakako najbolje utakmice ove generacije koja polako, ali sigurno kroči prema seniorskom nogometu gdje se nadamo da će za par godina biti okosnica seniorske momčadi. Čestitke dečkima i treneru Nenadu Pavičiću na odličnom uspjehu i promociji kluba.

U turniru starijih pionira naši igrači su sa jednom pobjedom i dva neodlučeni rezultata bili prvoplasirana momčad svoje skupine. U četvrtfinalnom susretu su se sastali protiv Nk Sarajeva sa kojim su u skupini odigrali 1:1. Naši igrači su odigrali vrlo dobru utakmicu, blil ravnopravni u dobrom dijelu utakmice, no veći roster igrača u ovom susretu je donio prevagu u korist NK Sarajevo koje rezultatom 2:0 prolazi u polufinale. Čestitke dečkima i treneru Goranu Hendaku na dobro odigranom turniru i dostojnoj promociju kluba.

REZULTATI KADETI:

NK NAFTAŠ-IVANIĆ – NK DUGO SELO 2:0

NK GOŠK – NK DUGO SELO  1: 1 (KELIĆ)

NK DUGO SELO – NK OPATIJA  1:0 (MIČIĆ)

Polufinale FK ŽELJEZNIČAR – NK DUGO SELO 1:2   (GALIĆ 2)

Finale NK NAFTAŠ-IVANIĆ – NK DUGO SELO 0:0 (3:4)

REZULTATI STARIJI PIONIRI:

FK BLAGAJ – NK DUGO SELO  0:4     (RAZUM 3, FRANČIĆ 1)

NK DUGO SELO- NK SARAJEVO  1:1   (RAZUM)

NK DUGO SELO- FK OLIMO PALE 0:0

Četvrtfinale FK SARAJEVO – NK DUGO SELO   2:0

T.Š

SLIKA KADETI SARAJEVO SLIKA NAGRADA GALIĆ