VEDRIJI POGLED U BUDUĆNOST KLUBA

Kategorija mlađih pionira NK Dugo Selo pod vodstvom trenera T. Ivanković okuplja dječake 2005 i 2006 godišta. Velika brojnost dječaka u ova dva godišta  potaknulo je upravu kluba da se od ove natjecateljske sezone 2017/18 u takmičenje krene sa tri momčadi kako  bi u budućnosti imali  veću i kvalitetniju  selekciju  igrača.

Mlađi pioniri I se takmiče u 1. ligi NSZŽ  trenutno su drugoplasirana momčad lige uz ostvarenih 12 pobjeda i jednim porazom, te sa  osvojenih 36 bodova i gol razlikom 72:15. Naši igrači su odigrali odličnu polusezonu i u  nastavku  sezone možemo očekivati nastavak serije dobrih utakmica i mrtvu utrku sa prvoplasiranim vršnjacima iz NK Jaska.

Mlađi pioniri II se takmiče u 2.ligi NSZŽ. Ako uzmemo u obzir  da su  ulazno godište, te da im je ovo prva sezona igranja nogometa na velikoim dimenzijama terena onda možemo reći da su plasmanom na drugu poziciju  ljestvice ostvarili odličan rezultat. U odigranih12 utakmica ubilježili su 10 pobjeda, jedan remi i jedan poraz, te efikasnu gol razliku 80:12. Obećavajuća polusezona za 2006 godište, a nastavk prvenstva nam donosi zasigurno puno lijepih i atraktivnih utakmica ove momčadi.

Mlađi pioniri III se takmiče u 2. Turopoljskoj Ligi NSZŽ pod vodstvom trenera D. Ivančević. Trenutno su petoplasirana momčad sa osvojenih 12 bodova u odigranih 9 utakmica i dobrim izgledima da se u proljetnom dijelu sezone učvrste u sredini tablice. Također trebamo napomenuti da u ovoj momčadi igra većinom ulazno 2006 godište, pa je ovaj rezultat time i vrijedniji.

Iz svega ovog vidimo da uz veliku brojnost u ovoj kategoriji imamo i kvalitetu koja će dobrim i kvalitetnim radom NK Dugo Selo u budućnosti iznjedriti dovoljan broj prvotimaca.

T.Š