Dugo Selo uvjerljivi pobjednik Horugvić kupa u Rugvici

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Uvjerljivi pobjednici turnira postali su mladi nogometaši Dugog Sela koji su slavili u sve tri kategorije

U organizaciji Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976 tijekom subote i nedjelje na igralištu u Hrušćici u konkurenciji prstića, limača pionira, odigran je Horugvić kup. Uvjerljivi pobjednici turnira postali su mladi nogometaši Dugog Sela koji su slavili u sve tri kategorije. 

U natjecanju prstića sudjelovale su četiri momčadi gdje su najmlađi nogometaši Dugog Sela bili ispred Prigorja Žerjavinec, Brcka i Rugvica Save 1976. I kod limača su igrale četiri momčadi, gdje su se iza Dugog Sela smjestili nogometaši Prigorja Žerjavinec, Concordije i Rugvica Save 1976. U konkurenciji pionira sudjelovalo je sedam momčadi, a uz Dugo Selo koje je bilo najbolje na pobjedničkom postolju bili su još; Dugo Selo (2008. godište) te Nogometna akademija Coerver.

Uz ekipne medalje podijeljene su i pojedinačne nagrade za najboljeg strijelca, igrača i vratara u svakoj kategoriji.

-Tijekom oba dana, prikazana je odlična igra od svih sudionika, fair play je bio na visokom nivou i palo je pregršt golova. Ovim se putem zahvaljujemo kao organizatori svim ekipa koje su sudjelovale, kao i Općini te Sportskoj zajednici koje su podržale turnir- poručili su iz Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976. 

turnir horugvić 1 turnir horugvić 2 turnir horugvić 3 turnir horugvić 4 turnir horugvić 5 turnir horugvić 6 turnir horugvić 7 turnir horugvić 8 turnir horugvić 9 turnir horugvić 10 turnir horugvić 11 turnir horugvić 12 turnir horugvić 13 turnir horugvić 14