NK Dugo Selo: U tijeku prijave za 13. DUGOSELKO - malonogometni turnir

Nogometni klub Dugo Selo organizira i ove godine, 13. po redu malonogometni turnir DUGOSELKO koji će se odrati od 22. prosinca 2018. godine do 7. siječnja 2019. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani. 

 

Na istom sudjeluju sve dobne skupine, od Prstića do Juniora i kao takav je jedinstven u cijeloj Hrvatskoj, a i šire. Kao Klub, izuzetno su ponosni na njega je predstavlja krunu jedne uspješne sezone,kao i kraj/početak jedne nove godine, s kojim žele biti prepoznati diljem Hrvatske, a i šire.
Turnir svake godine posjeti preko 130 ekipa, što je preko 1300 djece iz svih krajeva Hrvatske, a uz djecu tu se okupi i preko 3000 ljudi, roditelja, prijatelja malih nogometaša, tako da NK DUGO SELO je jedan od najvećih ambasadora Dugog Sela i Turističke zajednice grada Dugo Selo.

Za ekipe iz daljih krajeva i inozemstva u ponudi je osiguran smještaj (noćenje) po promotivnim cijenama u Klet Obitelji Bunčić, s tim da su isti (zbog istih razloga-daljine) oslobođeni kotizacije. Želja im je i cilj, da ga Turnir svake godine dižemo na veću razinu kako bi prerasli u događaj vrijedan pažnje i respekta.

Sadržaj,
U sklopu sportske dvorane nalazi se i Cafe Bar Cult gdje se roditelji i posjetitelji,naš dragi gosti mogu osvježiti uz tople i hladne napitke,dok se vani,tik uz dvoranu nalazi Ledena bajka, klizalište uz muziku, kao i popratni sadržaji.
Svi ste pozvani !! 

Prijavite se na vrijeme !! 

+385912118929 g. Zoran Rede
+385912545865 g. Igor Kovacevic