Dugo Selo nakon dva uzastopna poraza osvojilo bod u susretu s Kurilovcem

14.kolo 3. HNL- Zapad donijelo je županijski derbi u kojem je Dugo Selo na svom terenu dočekalo nogometaše Kurilovca. Momčadi su u susret ušle u oprečnom raspoloženju, jer Dugoselci su nakon šest uzastopnih poraza uknjižili dva poraza, dok su Kurilovčani na ovo gostovanje došli nakon tri vezane pobjede, koje su im bile dodatni motiv.

 

Gostujući su se nogometaši prikazali u daleko boljem izdanju, i nijanse su ih dijelile od nove pobjede. Nakon prvog dijela u kojem su mreže mirovale nastavak je donio dva zgoditka, po jedan sa svake strane. Kurilovec je od 73. minute bio u prednosti zgoditkom Luke Sedlačeka, kojega je u 90. minuti poništio Karlo Darojković, postavivši konačnih 1:1, čime su u oba tabora bili zadovoljni.

-Čestitam igračima što smo se vratili u utakmicu, time smo pokazali karakter. S druge strane mi danas nismo bili pravi, nismo bili na onom nivou kada smo pobjeđivali. Bilo je tu dosta taktičkog nadmudrivanja s jedne i druge strane. Moram priznati kako je Kurilovec bio bliže pobjedi, no mi smo se uspjeli vratiti i najvažnije je da doma nismo izgubili- nakon utakmice je izjavio domaći trener Damir Biškup.

  1. HNL- ZAPAD, 14. KOLO

NK DUGO SELO – NK KURILOVEC 1:1 (0:0)

STRIJELCI: 0:1 Sedlaček (73), 1:1 Darojković (90)

NK DUGO SELO: Demo, Benković, Batarilo- Čerdić (od 73. Perišić), Salatović, Lee (od 87. Ivančević), Pekčec, Darojković, Pranjić, Dadić, Žabec, Drčić (od 77. Prenkpalaj). TRENER: Damir Biškup

NK KURILOVEC: Hadžić, Šarić, Povoljnjak (od 52. Brajko), Rajić, Roginić, Sedlaček (od 89. Velić), Muhar, Spudić (od 63. Humeljak), Čurek, Mandura, Gregov. TRENER: Perica Vidak