TREĆA POBJEDA DUGOSELSKIH NOGOMETAŠA U NIZU

Dugoselski nogometaši nastavljaju seriju pobjeda. Nakon pobjede u prošlom kolu u gostima nad vodećim NK Krk u subotu na domaćem terenu je pao i NK Orijent 1919.

Gledali smo zanimljivu i borbenu utakmicu u kojoj su naši nogometaši u ranoj fazi utakmice došli u vodstvo upornošću Darojkovića koji je iskoristio nesmotrenost gostujućeg vratara. Do kraja poluvremena bilježimo nekoliko dobrih situacija pred oba gola no bez promjene rezultata. U nastavku utakmice gosti s Kvarnera pruzimaju potpunu inicijativu i visokim presingom i posjedom lopte pokušavaju doći do izjednačenja, no domaći vratar Bagarić u nekoliko situacija odličnim intervencijama zaustavlja njihove pokušaje i domaćini uzimaju sva tri boda. Borbenom i discipliniranom igrom naši igrači su osvojili bodove koji su ih pomaknuli na sedmo mjesto ljestvice III HNL zapad sa osvojenih 10 bodova. Nogometaši NK Orijent 1919 su se predstavili kao odlično posložena momčad koja ove sezone sa pravom pretendira za mogućeg putnika u II HNL.

U sljedećem 9.kolu naši nogometaši gostuju u srijedu 10.10.2018 u Maksimiru. S tri pobjede u nizu kreću na gostovanje po nove bodove.

T.Š