IGRA BOLJA OD REZULTATA

Dugoselski nogometaši u 2.kolu III HNL zapad na domaćem terenu s ekipom NK Dubrava TIM KABEL odigrali su neodlučeno 1:1. Vidjeli smo dobar, borben i zanimljiv nogomet. Početak utakmice pripada gostima koji u 9.minuti dolaze u vodstvo golom Martona. Domaći igrači se bude i bilježimo nekoliko izglednih prilika za poravnanje rezultata no gosti na odmor odlaze sa golom prednosti iako bolji dojam ostavlja domaća momčad.

U nastavku Dugoselci kreću još silovitije i opasno prijete u dva navrata preko raspoloženog Darojkovića čiji udarci ne nalaze put ka mreži gostiju, a za kojeg gostujuća obrana nema riješenja. Nakon toga gosti stvaraju izgledu priliku, ali bez promjene rezultata. Ponovno uzvraćaju domaćini i opet preko Darojkovića koji probija bok i vraća povratnu za Benkovića koji si majstorski stvara izglednu priliku za šut no njegov udarac odlazi malo pored gola. Sve promašaje domaćini naplaćuju u 75. minuti kada jedan fliper udaraca u gostujućem šesnaestercu posprema Batarilo-Čerdić i poravnava na 1:1. Do kraja susreta ne bilježimo izgledne prilike i utakmica završava rezultatom 1:1. Ovim rezultatom svakako su zadovoljniji gosti jer ukupno bolji dojam su ostavili dugoselski nogometaši.

Ljubitelji nogometa u Dugom Selu mogu biti zadovoljni igrom svoje momčadi koja je spoj mladosti i iskustva i momčad izgleda dobro izbalansirana, a mladi i potentni igrači svojom kvalitetom donose dimenziju više ovoj momčadi za razliku od momčadi iz prošlih sezona. Za očekivati je kako prvenstvo bude odmicalo da će igra momčad ići uzlaznom putanjom što bi se na kraju trebalo pozitivno odraziti na bodovni učinak.

T.Š