NOVA SEZONA – NOVI KLUB: NK RUGVICA SAVA 1976 STARTA U SVOJU PRVU SEZONU

Seniorska momčad NK Rugvica Sava 1976 narednog vikenda kreće s odigravanjem prvenstvenih utakmica JŽNL gostovanjem kod NK Strmec u Bedenici. Bit će to prva službena utakmica kluba koji je na području općine Rugvica nastao spajanjem Nk Rugvica i Nk Sava Sop Hrušćica.

Od ova dva kluba stvorena je respektabilna momčad koja bi u narednoj sezoni trebala igrati značajnu ulogu u ovom rangu natjecanja. Trener momčadi Nikola Garić ističe: „Igrački kadar je dosta šarolik , ali ono što odlikuje ovu momčad je upornost i dobar timski duh koji se dobro pretače kroz  spoj mladosti i iskustva.“

U pripremnom periodu momčad je odigrala četiri pripremne utakmice koje su treneru Gariću poslužile da isprobao taktičke zamisli i stekne bolji uvid u kvalitetu igrača, a tu prvenstveno mislimo na mlađe igrače u momčadi kojih je dosta.

„Kvalitetnom i discipliniranom igrom postići stabilnos momčadi u fazi napada i fazi obrane što bi rezultiralo efikasnom igrom koja bi donijela bodovni učinak dovoljan da se momčad svrsta u gornji dom tablice", ističe trener Garić glavni cilj u predstojećoj sezoni. Nadamo se da će ljubitelji nogometa u Posavini u predstojećoj nogometnoj sezoni uživati u dobrom i atraktivnom nogometu svoje momčadi.

T.Š