TREĆI MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „SINIŠA HODŽIĆ“

U organizaciji NK Dugo Selo i ove godine će se održati memorijalni nogometni turnir „Siniša Hodži„ u kategorijama LIMAĆI 16.06.2018. u subotu i PRSTIĆI 17.06.2018. u nedjelju na Gradskom stadionu u Dugom Selu.

Ovo je treći po redu turnir koji se održava u spomen na poginulog Hrvatskog branitelja i člana NK Dugo Selo pokojnog Sinišu Hodžić. Iako je kraj nogometne sezone i u ovom terminu je na rasporedu dosta dječijih nogometnih turnira u NK Dugo Selo su zadovoljni sa odazivom momčadi, pa će tako u dva dana u dvije kategorije nastupiti 26 momčadi . Očekuje nas bogati nogometni vikend, a da sve protekne u još boljem ozračju i ambijentu organizator se pobrinuo i ove godine da turnir bude popraćen dobrom gastonomskom ponudom koja bi trebala privući na tribine gradskog stadiona što veći broj ljubitelja nogometne igre.

Za kraj napomenimo da su PIONIRI NK Dugo Selo u kvalifikacijskoj utakmici za popunu I HNL središte poraženi od vršnjaka iz NK Kustošija. Susret između starijih pionira ovih suparnika je završio neodlučeno 2:2 dok su u susretu mlađih pionira rezultatom 2:1 slavili nogometaši NK Kustošija. U obadva susreta smo gledali zanimljiv i dinamičan nogomet gdje su naši nogometaši u pojedinim dijelovima utakmica bili bolji protivnik. I ove godine ždrijeb je bio nemilosrdan, pa je od četiri moguća protivnika u kvalifikacijama našim igračima dodijelio kvalitetom najboljeg protivnika. Čestitke dečkima na odličnoj i požrtvovnoj igri.

T.Š

HODŽIĆ 1 HODŽIĆ 2