Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 10 Travanj 2019

Održan Kyokushin karate CUP „SPLIT“ 2019. : ČETRNAEST ODLIČJA ZA DUGOSELSKI KLUB – 3 ZLATA, 5 SREBRA I 6 BRONCI

U subotu 6. travnja 2019. godine u Sportskoj dvorani osnovne škole Žnjan-Pazdigrad u Splitu, održan je Kyokushin karate CUP „SPLIT“ 2019. Natjecanje se boduje za Prvenstvo Hrvatske. Na natjecanju su snage odmjerili natjecatelji iz karate klubova iz Hrvatske. U konkurenciji od 94 natjecatelja u katama i borbama iz 9 klubova. Kyokushin karate klub Dugo Selo predstavio se s njih dvadeset i osvojio četrnaest odličja.

Opširnije...


Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 11 Veljača 2019

Više od 400 natjecatelja na 17. međunarodnom turniru M-2 u organizaciji TKD Rugvica

Sedamnaestu godinu za redom Taekwondo klub Rugvica u Vrbovcu je organizirao međunarodno natjecanje M-2, koje je kroz sve ove godine izraslo u respektabilan i priznat turnir na koji se svi rado vraćaju. Potvrdila je to i ova godina, jer na natjecanju je sudjelovalo više od 400 natjecatelja, iz šest zemalja stigla je 51 ekipa. Uz hrvatske, natjecatelji su bili iz Slovenije, Slovačke, Mađarske, Njemačke te Bosne i Hercegovine. 

Opširnije...
Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 15 Listopad 2018

Kyokushin karate "Zaprešić open 2018." : Za dugoselski klub 21 medalja

Dana 13. listopada 2018. održan je turnir "Zaprešić open 2018." organiziran od strane Kyokushin karate kluba Budo ryu - škola ratnika. Turnir se održavao u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja, te je na njemu sudjelovalo oko 90 natjecatelja u katama i borbama u kategorijama razvrstanim po uzrastima i težini. Kyokushin karate klub Dugo Selo nastupio je s 20 natjecatelja u katama i borbama, koji su osvojili 21 medalju.

Opširnije...

Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 04 Listopad 2018

ZAVRŠIO USPJEŠNIJI I AKTRAKTIVNIJI 2.DUGO SELO OPEN

U subotu, 29.rujna, održan je 2.Dugo Selo open u organizaciji Taekwondo kluba Dugo Selo. Nastupilo je 211 natjecatelja iz 26 klubova. Ove godine imali smo dvije gostujuće države. Iz Bosne i Hercegovine nastupili su natjecatelji iz kluba „Mogone Livno“, a posjetili su nas čak i gosti iz kluba „Ceongsim“ iz Južne Koreje pod vodstvom trenera Bumsoo Parka.

Natjecanje je održano u sportskim borbama i kicku ( za najmlađe ), u kategorijama limača, mlađih kadeta, kadeta i od ove godine u kategoriji juniora.

Opširnije...